Zaterdag 23 februari Pannenkoek Festijn

Ze worden 23 februari weer bruin gebakken, heerlijke pannenkoeken, en de stapels worden nog hoger dan de vorige keer. Dat betekent meer pannenkoek met spek, veel pannenkoek met meer appel, meer naturellen én, goed gevulde rozijnenpannenkoek als special.

Om het allemaal gemakkelijk te laten verlopen betaal je een vast bedrag per persoon.  Voor 5 euro per volwassene of 2,50 per kind kun je maximaal 5 pannenkoeken eten. (exclusief drankjes)

Het pannenkoeken eten is op laatste zaterdag van de vakantie, op 23 februari van 17.00 tot 19.00 uur. Om het voor de kinderen extra leuk te maken staat er een grote tafel met knutselspullen klaar waar ze een mooie boerderij mee kunnen maken. Iedereen van harte welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *